Algemene voorwaarden

Lees deze algemene voorwaarden aandachtig! 

Alle klanten die zich laten behandelen bij Massagepraktijk Bas verklaren zich automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden.

Massagepraktijk Bas behandelt sinds 2018 alleen vrouwen

De reden hiervoor is dat het behandelen van mannen lichamelijk te zwaar werd.

Massagepraktijk Bas behoudt zich het recht voor om:
  • De algemene voorwaarden indien nodig aan te passen en te wijzigen.
    De tarieven voor losse behandelingen en strippenkaarten indien nodig te wijzigen.
  • De openingstijden indien nodig te wijzigen.
  • Klanten te weigeren.
De klant is koningin! Alles is erop gericht dat jij tevreden naar huis gaat!

Voorafgaand aan je (eerste) behandeling zullen we altijd eerst met elkaar in gesprek gaan. Tijdens dit gesprek zullen we het hebben over je wensen en over mijn werkwijze.

#METOO

Jij hebt als klant 100% controle over alles wat er gebeurt en uiteraard ook over wat er niet gebeurt vanaf het moment dat jij de praktijk binnen stapt. Beschouw dit zowel een recht als een plicht. Ik wil niets liever dan dat jij tevreden bent en tevreden naar huis gaat. Wil je je grenzen verkennen, dan is dat prima, maar ook als je ergens achteraf spijt van hebt blijft dat in alle gevallen jouw verantwoordelijkheid en accepteert Massagepraktijk Bas achteraf géén aansprakelijkheid. Uiteindelijk zijn immers zowel jij als klant en ik, Bas van der Werf als behandelaar kwetsbaar.

Tijdens je aanwezigheid en behandeling is alles er op gericht om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn en te zorgen dat je tevreden naar huis gaat. Ik zal dus altijd mijn best doen om je zo goed mogelijk te behandelen. Mocht je ondanks alles toch ergens niet tevreden over, vertel het me dan direct, want dan kan ik er meteen iets aan doen. Ben je achteraf toch nog ergens ontevreden over, laat het me dan alsjeblieft direct weten.

Privacy

Discretie is 100% gegarandeerd!

Een groot deel van mijn klanten komt via mond op mond reclame. Uiteraard blijft alles wat er tijdens de behandeling gebeurd en wordt besproken “strikt vertrouwelijk”!

Hygiëne

Massagepraktijk Bas verwacht dat je zorgdraagt voor je persoonlijke hygiëne. Het nemen van een douche voorafgaand aan je behandeling wordt op prijs gesteld.

Betaling

Betaling voor losse behandelingen en strippenkaarten kan contant of via een betaalverzoek uiterlijk binnen 48 uur na behandeling. Rekeningnummer Massagepraktijk Bas: NL94 KNAB 0256 9647 93

Annuleren

Je kunt tot maximaal 24 uur voorafgaand aan je behandeling kosteloos annuleren of je afspraak verplaatsen. Dit kan via de “link” in de e-mailbevestiging van je afspraak.

Neem in geval van verkoudheidsklachten, ziekte of andere onvoorziene omstandigheden even contact met me op.
Daarna behoud ik mij het recht voor om 100% van de kosten van de behandeling in rekening te brengen!

Aansprakelijkheid

Voorafgaand aan de behandeling zal ik samen met jou bepalen wat in jouw geval het meest geschikt is. Uiteraard heb jij als klant het laatste woord, want jij bepaalt altijd wat er wel en niet gebeurd. Dit is niet alleen een recht, maar ook een plicht met betrekking tot het bewaken van je grenzen.

Indien ik het om wat voor reden dan ook nodig acht, zal ik je adviseren om contact op te nemen met je huisarts of specialist.

Massagepraktijk Bas is niet aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal of schade van of aan materiële en/of immateriële zaken.

Privacy & persoonsgegevens

Massagepraktijk Bas bewaart alleen persoonsgegevens die nodig zijn om een account aan te maken. De bewaarde gegevens worden in geen enkel geval gedeeld met derde partijen.

CONTACT

Houtbaai 14, 1448SJ Purmerend
bas@massagepraktijkbas.nl
+31 6 23 50 99 24
(ook WhatsApp, Telegram, Signal)

OPENINGSTIJDEN

Maandag | 09:00 – 19:00
Dinsdag | 09:00 – 20:00
Woensdag | 09:00 – 20:00
Donderdag | 09:00 – 15:00
Vrijdag | 09:00 – 16:30
Zaterdag | Gesloten
Zondag | Gesloten