Massage behandelingen

Voor Wie?

Ik behandel ik sinds 2018 alleen vrouwen.
Het behandelen van mannen werd voor mij fysiek te zwaar werd. 


Massage behandelingen algemeen

Welke massage je ook kiest, alle massages worden keer op keer volledig op jouw persoonlijke wensen afgestemd. Vaak betreft het dan ook een mix uit onderstaande mogelijkheden. Neem even contact met me op als jouw massage er niet tussen staat. De klant is koning(in).
Het is wetenschappelijk bewezen dat massages een positief effect hebben op je welbevinden, weerstand en 100 andere dingen!


Deep-tissue massage

Tijdens een deep-tissue massage wordt gebruikt van grepen en technieken om chronische spierspanning en andere blessures te verhelpen. Hoewel sommige grepen hetzelfde zijn als die van tijdens de Zweedse massage, zijn ze langzamer en wordt er meer druk uitgeoefend op probleemgebieden. Hierbij kunnen ellebogen, onderarmen, vingers en knokkels gebruikt worden om diepe verklevingen te verhelpen. Deze verklevingen kunnen pijn en ontstekingen veroorzaken en kunnen bovendien zorgen voor belemmering tijdens het bewegen met als gevolg een stijve nek, rugpijn, stramme benen of pijnlijke schouders.


Massage bij stress, burn-out en andere psychosomatische klachten zoals PTSS, jeugdtrauma’s etc.

De massagebehandeling is gericht op herstellen van de  balans tussen lichaam en geest en zal afgestemd zijn op jouw persoonlijke wensen en behoeften.  Deze behandeling kan goed gecombineerd worden met coaching.


Zwangerschapsmassage

Het doel van deze massage is om te ontspannen, je weer van nieuwe energie te voorzien én je weer beter in je vel te laten zitten. Helaas kan een zwangerschap ook vervelende pijnen en klachten veroorzaken. Gelukkig kan een zwangerschapsmassage je klachten te verlichten en je zwangerschap dus een stuk aangenamer maken. 


Ontspanningsmassage (Zweedse massage)

Een ontspanningsmassage van Bas is een traktatie voor lichaam en geest. Het is een van de oudste en gezondste manieren van ontspannen. Een ontspanningsmassage is dus eigenlijk geen luxe, maar pure noodzaak in deze drukke hectische tijden. Het is belangrijk dat je je regelmatig laat masseren om je batterijen weer op te laden. Je zal je na iedere massage weer als herboren voelen. Zeg dus je stress vaarwel, je verdient het.


Cellulite behandeling (deep-tissue massage en cupping)

Een cellulite behandeling is bedoeld om afvalstoffen uit het onderhuids bindweefsel af te voeren en de hobbelige vetophopingen af te breken. Hierdoor zal je huid de kans om zich weer te herstellen. Met als beoogd resultaat: een huid zonder ‘bobbels’, een stralende huid, die er strakker, steviger en vooral gezonder uitziet. Hoewel deze massage in principe geen pijn doet, zal je voelen dat deze massagevorm (zeker in combinatie met cupping behoorlijk intens is.


Sportmassage

Ben je fanatiek sporter, yoga beoefenaar of op een andere manier lichamelijk aan het trainen, je ledematen, spieren en gewrichten krijgen het zwaar te verduren. Met een sportmassage worden je spierknopen en je spierpijn effectief aangepakt en komt je lichaam volledig tot rust.


Massage bij kanker

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we jouw wensen en behoeften en zal ik mijn werkwijze uitleggen. Dit type massage heeft een zeer ontspannend karakter en zal gericht zijn op het verlichten van pijnklachten en op het soepel maken van littekens (operatie). Uiteraard zal er naar wens ook alle ruimte en aandacht zijn voor de psychische – en emotionele aspecten van de ziekte.


SOCIAL

OPENINGSTIJDEN

Maandag | 08:30 – 20:00
Dinsdag | 12:00 – 20:00
Woensdag | 08:30 – 17:00
Donderdag | 12:00 – 20:00
Vrijdag | 08:30 – 17:30
Zaterdag | Gesloten
Zondag | Gesloten

CONTACT

Houtbaai 14, Purmerend
bas@massagepraktijkbas.nl
0623509924 (WhatsApp, Telegram, Signal)