Massage behandelingen

Massages, Behandeling pijnklachten, Lifestyle Coaching

Welke keuze je ook maakt, alle behandelingen worden keer op keer volledig op jouw persoonlijke wensen afgestemd. In de praktijk is dit meestal een mix van ‘nuttig’ (behandeling klachten) en ‘prettig’ (ontspanning). Uiteraard ben jij degene die dat bepaald, want bij Massagepraktijk Bas is de klant altijd koning(in). Het is altijd tijd voor Me-Time

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Bas!

Behandeling pijnklachten

Heb je last van pijn en stijfheid van nek en schouders, (lage) rugpijn, spierkramp, hoofdpijn, schouder- en armklachten, pijnklachten aan benen en voeten of heb je andere klachten? Helpt fysiotherapie onvoldoende? Maak dan snel een afspraak. De kans is groot dat ik je klachten snel kan verminderen en wellicht zelfs helemaal wegnemen.

Deep Tissue Massage

Tijdens een deep-tissue massage wordt gebruikt van grepen en technieken om chronische spierspanning en andere blessures te verhelpen. Hoewel sommige grepen hetzelfde zijn als die van tijdens een sportmassage, zijn ze langzamer en wordt er meer druk uitgeoefend op probleemgebieden. Hierbij kunnen ellebogen, onderarmen, vingers en knokkels gebruikt worden om diepe verklevingen te verhelpen. Deze verklevingen kunnen pijn en ontstekingen veroorzaken en kunnen bovendien zorgen voor belemmering tijdens het bewegen met als gevolg een stijve nek, rugpijn, stramme benen of pijnlijke schouders.

Litteken Behandeling

De behandeling is er op gericht om littekenweefsel dat zich in beschadigd weefsel heeft ontwikkeld te remodelleren. Denk hierbij aan littekens die zijn ontstaan na een operatie zoals na een keizersnede, borstvergroting of verkleining, buikwand correctie, operatie, (borst)kanker, trauma of brandwonden of striae.
Ik maak gebruik van Cross Friction technieken, Myofascial release (MFR) en instrument-ondersteunde weke delen mobilisatie (ISATM). De meeste therapeuten die zich met littekenbehandeling bezig houden zijn het erover eens dat er vele behandelingen nodig zijn om littekenweefsel volledig te remodelleren. 

Buik & Orgaan (Visceraal) Massage

De massagebehandeling is gericht op herstellen van de  Heb je last van Prikkelbaar Darm Syndroom of andere buik gerelateerde klachten zoals endometriose? Heb je moeite met ademhalen naar de buik? Voelt je buik vaak gespannen? Dan is dit wellicht jouw behandeling. Spanning en pijn waar je misschien al jaren last van hebt, zullen langzaam maar zeker wegvloeien. In de oosterse filosofie wordt aangenomen dat je emoties worden opgeslagen in de buik en dat elk orgaan betrekking heeft op een bepaalde emotie. Door aan deze organen te werken en de spanning te verlichten, wordt de balans hersteld en verjongt. Dit type massage is nel deze massage een ontspannen gevoel in heel je lichaam zal geven.

Massage & Coaching

Deze combinatie is vooral bedoelt voor klanten die ongeacht de oorzaak vastgelopen zijn in hun leven.
Tijdens de sessie zullen we snel tot de kern van je probleem komen, waarbij er ook aandacht zal zijn voor onderliggende mentale, en emotionele obstakels.
Eenmaal op de massagetafel gaan we bezig met het losmaken van de spanning en pijn in je lichaam en zal ik je helpen leren om dit patroon los te laten. Holistisch en energetisch.

Deze sessies zijn zeer effectief bij verdriet, stress, burn-out klachten, PTSS, trauma’s, negatief zelfbeeld etc.

Zwangerschaps Massage

Veel vrouwen krijgen tijdens hun zwangerschap nek- en schouderklachten, bekkeninstabiliteit, vermoeidheid, vochtophoping en ‘bandenpijn’.
Dit type massage is vooral gericht op het verlichten van deze klachten en ervoor zorgen dat je beter zult slapen. Uiteraard wordt de massage volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften. Je bent welkom vanaf de 12e week van de zwangerschap.

Cellulite Behandeling

Een cellulite behandeling is vooral bedoeld om afvalstoffen uit het onderhuids bindweefsel af te voeren en de hobbelige vetophopingen af te breken (dus om alles weer te laten ‘stromen’). Hierdoor zal je onderhuids bindweefsel (fascia) de kans krijgen om te herstellen. Met als doel een huid zonder ‘bobbels’ die er strakker, steviger en vooral gezonder uitziet.
Het is belangrijk dat je weet dat nog altijd géén enkel type cellulite behandeling echt iets aan de oorzaak kan doen. Het is dus nodig om naast een gezonde levensstijl dit goed bij te houden Denk aan het gebruik van een strippenkaart om het betaalbaar te houden.

Wellness Massage

Een ontspanningsmassage van Bas is een ware traktatie voor lichaam en geest. Gemasseerd worden is een van de oudste en gezondste manieren van ontspannen. Een ontspanningsmassage is dus eigenlijk geen luxe, maar pure noodzaak in deze drukke hectische tijden. Je zal je na iedere massage weer als herboren voelen. We zijn het een beetje verleerd, maar als je de controle een beetje los laat en geniet van wat je allemaal ‘voelt’ zal je volledig ontspannen van tafel stappen. Wie wil dat nou niet?
Maak snel een afspraak, je verdient het!OPENINGSTIJDEN

Maandag | 08:30 – 20:00
Dinsdag | 12:00 – 20:00
Woensdag | 08:30 – 17:00
Donderdag | 12:00 – 20:00
Vrijdag | 08:30 – 17:30
Zaterdag | Gesloten
Zondag | Gesloten

CONTACT

Houtbaai 14, Purmerend
bas@massagepraktijkbas.nl
0623509924 (WhatsApp, Telegram, Signal)