Recensies
Massagepraktijk Bas

Facebook Recensies
Massagepraktijk Bas

Google Recensies
Massagepraktijk Bas

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Massagepraktijk Bas
Average rating:  
 35 reviews
 by Tessa
Bindweefsel massage

Beste lezer,
Dat je hier in de recensies van Massagepraktijk Bas terecht bent gekomen, betekent waarschijnlijk dat je een lichamelijke klacht hebt waar je vanaf wil komen. Iets meer dan een jaar geleden was ikzelf degene die de recensies las en ik kan je zeggen dat binnenstappen bij Bas misschien wel mijn beste beslissing ooit is geweest.

Ik ging zoeken naar aanleiding van een simpele klacht waar ik even een specialist voor nodig had, aangezien mijn fysiotherapeut met zwangerschapsverlof was. Al vanaf de eerste afspraak bleek dat er zoveel meer was waar Bas me bij kon helpen. De praktijk heet dan wel 'Massagepraktijk Bas', maar de titel van Masseur doet Bas echt tekort. Sterker nog, het is moeilijk om Bas een titel te geven. 'Naar Bas gaan' is een uitspraak die je vooral eens zelf moet ervaren om te kunnen begrijpen.

Bas is zeer kundig in zijn fysieke behandelingen. Hij heeft ontzettend veel kennis van het menselijk lichaam en weet zijn kennis in simpele taal over te brengen. Geen vraag is te gek! Dat is ook echt iets wat Bas typeert, er zijn daar geen taboes. Open en eerlijke communicatie over en weer, sterk respect voor jouw grenzen en een hele veilige omgeving. Als er iemand is die ik voor 100% vertrouw, dan is het Bas wel.

Naast dat hij het welzijn van mijn lichaam in deze tijd al naar een niveau heeft weten te brengen waar ik me iedere keer weer over verbaas, heeft Bas vooral mentaal ontzettend veel voor me betekend. Je kunt je voorstellen dat het makkelijker praten is met je ogen dicht en in een massagesteun 😉 Bas heeft me geleerd om van denken weer over te gaan naar voelen. Naar vertrouwen op intuïtie. Naar kwetsbaar durven zijn en zelfliefde op te bouwen. In gesprekken is Bas als een spiegel. Hij durft je uit te dagen in reflectie, maar altijd alles met respect en zonder oordeel.

Dankzij Bas voel ik me fysiek en mentaal sterker dan ooit. En er is nog zoveel meer te ontdekken! Minimaal 1x per maand sta ik daar met een glimlach van oor tot oor op de stoep en ga ik achteraf volledig ontspannen naar huis. Iedere keer is het weer een verrassing wat we gaan beleven en om in Bas zijn woorden te spreken is het naast dat 'het geen toeval is dat ik hier ben gekomen' zo dat ik absoluut 'nog nooit voor niets ben gekomen'.

Gun jezelf absoluut die kennismaking. Is de klik er niet, kan je zonder oordeel ook zo weer opstappen. Niks te verliezen toch?

 by Jacqueline
Longcovid

Na ruim een jaar longcovidklachten (long staat voor langdurig) en artsen die het echt niet weten, kwam ik terecht bij Bas. Mijn hulpvraag betrof het weer beter, dieper kunnen ademen. Na 1 behandeling waarbij Bas mijn middenrifspier (niet pijnlijk) behandelde, kon ik weer "doorademen" in plaats van die vermoeiende korte, hoge ademhaling. Na de 2e behandeling, ging dit nog beter. Bas heeft ook mijn frozen shoulder behandeld en ook dit verbeterde! Bas is een rustig persoon, heel erg prettig en het was fijn om op die verwarmde behandeltafel te mogen liggen. Ik weet niet, waarvoor Bas allemaal kan behandelen, maar mocht je klachten hebben, dan zou ik hem zeker even bellen. Ik ben blij met hem!

 by Elja
Letsel linkerbeen door val

Ik ben bij Bas terecht gekomen door een speelster van mijn voetbalteam (ik ben hun sportmasseur). Zij nodigde mij uit (met Bas zijn goed vinden) om haar behandeling mee te maken.
De manier zoals Bas te werk gaat is rustgevend, geeft vertrouwen en een goed gevoel. Zijn manier van uitleggen en het laten voelen hoe een lichaam werkt en met alles in verbinding staat is voor mij echt een eye-opener. Het ook leren loslaten en open staan om dingen te ontvangen wat je op weg helpt. Bas ik ben blij je ontmoet te hebben, ik kan nog een heleboel van je leren die ik in mijn manier van werken met de meiden kan doorvoeren en wat mij ook gaat helpen. Een ieder die hier voor open wilt staan ga ik adviseren om dit te gaan ervaren .

 by Natasja
Bindweefsel massage

Helaas was voor ons zwanger worden niet vanzelfsprekend. Tijdens ons traject in het ziekenhuis heeft Bas mij goed geholpen om mijn buik 'los' te masseren. Ik weet zeker dat dit heeft geholpen om zwanger te worden.

Inmiddels ben ik met verlof en dat zonder pijnklachten! In mijn vorige zwangerschap heb ik veel last gehad van mijn onderrug, bekken, heupen en andere zwangerschapsklachten. Na mijn zwangerschap nam de pijn voor een deel af, maar lang niet alles.
Na een paar behandelingen van Bas was ik volledig pijnvrij! Ik kon het echt niet geloven.
Toen werd ik weer zwanger en kwamen al snel de pijnklachten weer terug. Gelukkig kan Bas 'toveren' en ben ik vaak na een behandeling weer pijnvrij. Mocht je zwanger willen worden/zwanger zijn en veel bekkenklachten hebben, aarzel dan niet. Ik weet zeker dat je meer kunt genieten van je zwangerschap!

 by Katrien
Massage

Ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel door Massagepraktijk Bas 😉

 by Lisette de Vries
Bindweefselmassage

Op Bas zijn website las ik dat hij ervaring heeft met PDS klachten. Omdat ik vaak last had en zonder medicijnen en krampen wilde leven heb ik een poging gewaagd. Mocht je dit verhaal herkennen lees dan vooral verder (of maak meteen een afspraak...) want het is ongelofelijk wat Bas voor mij heeft kunnen betekenen in een korte tijd.

Ik ben vroeger al wel eens bij Bas geweest voor sportmassages en ondanks dat ik Bas al zo'n 4 jaar niet had gezien, voelde het meteen vertrouwd. Hij neemt de tijd voor een behandeling om goed in te checken wat de verwachtingen en behoeften zijn en hoe je je voelt.

Al bij de eerste massage gaf Bas aan te weten dat hij voor verlichting kon zorgen. Ik was in eerste instantie skeptisch, maar gaf het een kans. Door het los masseren van de weefsellagen in mijn buik merkte ik tijdens en na elke behandeling zoveel meer 'ruimte', dit had ik duidelijk nodig. Na de derde massage ging het zelf zo goed dat ik heb kunnen stoppn met mijn medicijnen omdat ik deze niet meer nodig had m goed te functioneren. Ik heb veel minder last van krampen en ervaar een normale stoelgang. Ook ben ik weer in staat om bijvoorbeeld buikspieroefeningen te doen wat ik voor de behandelingen van Bas probeerde te vermijden omdat dit krampen triggerden.

Tijdens de sessies is Bas proactief om de beste behandeling voor zijn klant neer te zetten. Als klant ben jij degene die bepaald wat er wordt gedaan. Voor mij betekent dat dat ik met Bas aan de ene kant werk aan mijn PDS klachten maar ook tijd besteed aan het losmaken van spieren en weefsels op andere plekken in mijn lichaam. Ook zet Bas mij, op mijn verzoek, soms een spiegel voor om mij mentaal op coachingsgebied ook uit te dagen en in mijn kracht te zetten tijdens de sessie.

Een behandeling van Bas is dus echt niet zomaar een 'simpele' massage en kan worden ingevuld zoals jij dat wilt. Voor mij betekent dat dat Bas als het ware mijn PDS-therapeut, fysiotherapeut/masseur en coach in een is. De kennis en kunde van Bas kan ik iedereen aanraden.

 by Leonie
Bindweefsel massage

Via mijn zusje, heb ik Bas 2 jaar geleden leren kennen. Met een baan als verpleegkundige, 2 jonge kindjes thuis én een bindweefsel aandoening, heb ik altijd pijn in mijn benen,rug en schouders/nek. Ergens had ik dit al geaccepteerd, maar sinds ik bij Bas kom, gaat het lichamelijk zoveel beter. Bas stelt je onmiddellijk op je gemak en je voelt je vertrouwd. Door Bas weet ik bijvoorbeeld dat de pijn in mijn rug niet wordt veroorzaakt door een probleem in mijn rug, maar door bindweefsel verklevingen in mijn buik. Na elke afspraak voel ik mij lichamelijk zoveel beter en kan ik me beter bewegen. Dmv verschillende massage technieken maakt hij mijn bindweefsel laagje voor laagje langdurig soepeler.
Bas is een rustig en lief persoon, en ik zou hem écht bij iedereen aanbevelen!

 by Laura
Masssage

De massages van Bas zijn werkelijk transformatief. Hij is zeer integer en een zacht en toegankelijk persoon. In het begin verkent hij rustig waar er in jouw lichaam de blokkades in het bindweefsel zitten en door de zachte benadering en de ontspanning kan hij langzaam aan steeds op diepere lagen werken. Hij bezit grote kennis van het menselijk lichaam en in het bijzonder van het de bewegingsketen en het bindweefsel.

Via yoga en (zelf-) massage ben ik bekend met de mogelijkheden van het openen van het lichaam, alleen wanneer je 90 minuten ontspannen ligt en je Bas z’n gang laat gaan, dan kom je echt tot diepere, ongekende lagen. Gun jezelf dit!

😊🙏💜✨

 by Diede
Massage

Blij dat ik voor Bas heb gekozen! Met aanhoudende schouder/borst/rugpijn en inmiddels een lijf wat steeds meer tegenstribbelde, werd ik voor de zoveelste keer doorverwezen voor fysio behandelingen. Ik had er geen vertrouwen meer in. Zou het nog beter worden? Op zoek naar een alternatief pad om te behandelen kwam ik Bas tegen. Hij bleef hangen. Een paar weken en een paar extra teleurstellingen later, een afspraak met hem gemaakt. Kon dezelfde avond nog terecht! In 1 week 2 keer bij hem geweest, een geweldig begin! Ik ben nu al verlost van een hoop pijn en ongemak en kan al zoveel vrijer bewegen! Tot snel Bas!

 by Thea
Massage

Mevrouw, u bent uitbehandeld. Dat kreeg ik te horen na 7 jaar pijnpoli, verwezen door neuroloog. Een hele stomme val op een feest heeft de pijnklachten veroorzaakt. Bij de pijnpoli alle mogelijke therapieën gevolgd. Een berg medicatie om de dag door te komen. Ook alles in het alternatieve circuit geprobeerd. Ik moest er maar mee leren leven. Tja, dat ging de ene dag beter dan de andere. Op Facebook kwam Bas een aantal keren langs, veel getwijfeld om een afspraak te maken, het zou toch wel weer niks zijn......... Toch een keer een mail gestuurd en snel antwoord terug gekregen. Afspraak gemaakt en dat had ik veel eerder moeten doen. Nu een keer of 6 geweest, en medicatie volledig af kunnen bouwen. Van eerst 7 slechte dagen per week zijn het er nu nog hoogstens 2 a 3. Ik ben er nog lang niet maar het gaat echt nu al veel beter. Bas kijkt niet alleen naar de plek waar de pijnklachten zitten maar hij kijkt naar het gehele lichaam. Heel kundig, geïnteresseerd, hij weet echt waar hij mee bezig is. Ik hoop dat het nog beter zal gaan met mijn klachten, maar ben nu al heel blij met waar ik nu sta.

 by Bianca
Massage (triggerpoint en ontspanning)

Mijn naam is Bianca,

Ik ben doorverwezen en bij Bas terecht gekomen.
Bas behandelt je met respect.
De eertse keer dat ik kwam vond ik het spannend.
Dat was niet nodig, Bas neemt de tijd voor je en
luistert naar je.
Bas straalt zoveel rust uit waardoor ik mij snel op mijn
gemak voelde.
Zijn behandelingen doen mij goed en ik vertrouw Bas voor
de volle 100%.
En daarom kom ik graag vanuit Grootebroek naar Purmerend.
Bas is zeer gevarieerd in zijn massages en daardoor een
echte aanrader.

 by Judith Romijn
Bindweefsel massage

Na 11 jaar klachten, door paardrij-ongeluk, ben ik puur op gevoel naar Bas gegaan. Eigenlijk had ik het al opgegeven na 11 jaar vechten tegen de klachten, bekken en rug, en alles bezocht te hebben wat op -loog, -oog en -peut eindigt in de reguliere medische wereld. Het eindresultaat: "Het zal wel tussen je oren zitten."
Dus op de valreep, want ik verhuis volgende maand naar Friesland, naar Bas. Een warme deken viel om mij heen bij binnenkomst, de entourage, maar vooral: Iemand die echt naar mij luistert en mij verteld dat mijn klachten "echt" zijn en hij deze samen met mij op gaat lossen! Terwijl ik dit schrijf, schieten de tranen weer in mijn ogen. Bas is een spiritueel mens, die zijn handen laat leiden, door gevoel.
Na de eerste behandeling voelde ik direct de energie weer stromen door mijn geblokkeerde lichaam. Voor het eerst voelde ik mij weer vrolijk en bevrijd. Nu de 2e behandeling gehad en weer verbetering, Bas zorgt voor mij en stelt mij gerust, of zoals ik zei: 'Bas, waar was je al die tijd? Had ik dit maar eerder geweten. Ik wil elke vrouw met ondefinieerbare klachten aanraden, deze lieve kundige man te bezoeken, hij geeft je je lichaam en balans terug, op een respect-en liefdevolle manier, kan niet wachten op de volgende behandeling, dank je wel BAS!

 by Manon
Ontspanning

Wat is dat heerlijk ..... wat voel je je lekker vrij en op je gemak daar.. ik hou daar van ... mijn levensmotto.. nou gelijk weer geboekt voor volgende week .. topper is Bas ??

 by Lyanne
Massage

Vandaag weer fantastisch behandeld door Bas. Ik ben 8 maanden zwanger van de tweede en had deze keer veel last van bandenpijn, Bas heeft het prettig los gemasseerd en ik voelde gelijk meer ‘ruimte’ in mijn bekken. Dankjewel Bas!

 by Miranda
Bindweefsel massage

Mijn ervaring bij Bas.
Ik loop al 6 jaar met rugklachten, soms zelfs zo erg dat ik perioden heb dat ik verga van de pijn en letterlijk niks anders kan als plat liggen. Ik heb scan en foto’s gehad, maar daar komt niks (raars) uit. Dus geen hernia wat we in eerste instantie verwachtte. Het is een spierenkwestie werd er gezegd. Verkeerde houding en overbelasting.
Van fysiotherapie en revalidatie therapie, ergotherapeut tot chiropractor, niets hielp, de pijn werd niet minder. Sterker nog het werd eigenlijk alleen maar erger. Ik was er inmiddels wel achter dat het juist erger werd door over compensering van andere spieren. Een stemmetje in mijn hoofd zei steeds harder “leer er maar mee leven.” Maar dit wilde ik nog helemaal niet.
Inmiddels waren ook mijn spieren in nek en schouders ontzettend gespannen en pijnlijk, dus ging ik op zoek naar iemand die dit kon behandelen. Toen ik bij Bas kwam kreeg ik een erg warm welkom. Hij vroeg waar ik last had en na een kleine uitleg waar de kern pijn zit nam Bas het over en kon mij feilloos vertellen waar ik dan waarschijnlijk nog meer pijn had en wat ik allemaal wel en niet kon door de pijn (zoals bijv. zitten en opstaan). Hij gaf mij een uitleg die nog niemand eerder mij heeft gegeven. Ik vond hier ontzettend veel erkenning in en nadat Bas een plan van aanpak gemaakt had, gaf dat mij voor het eerst sinds tijden weer hoop dat ik toch misschien wat verlichting in mijn pijn kon krijgen.
Na de behandeling kon ik ZONDER pijn gaan zitten en opstaan! en niet alleen dat ik ontdekte in de dagen erna dat er nog zoveel meer dingen makkelijker en met minder pijn gingen. Ik kan niet anders zeggen als dat ik zeer tevreden en blij ben met Bas. Hij weet echt waar hij over praat, werkt ontzettend discreet en zet het uitgelegde om in resultaat. Oké hij is geen wonderdokter ofzo maar voor nu ben ik zo vreselijk blij al met dit resultaat. Het geeft me hoop die ik al heel lang niet meer had. Een absolute aanrader dus!

 by Inge M.
Bindweefselmassage

Ik heb sinds ruim 20 jaar hevige nekklachten na een ongeval en sinds een aantal jaren ook rugklachten. Inmiddels was ik bij bijna alle therapeuten wel geweest in die 20 jaar. Via via kwam Bas ter sprake, ik was eigenlijk vrij sceptisch logisch als ik er in 20 jaar nauwelijks resultaat van heb gezien. Maar iets in het verhaal van diegene die mij vertelde over Bas triggerde mij. Ik dacht oké we gaan er nog 1x voor. Mijn start was op vrijdag 13 februari 2020, Ik ben niet bijgelovig in tegendeel die vrijdag de 13e bleek uiteindelijk mijn geluksdag te zijn geworden. Bas is een rustige man die je meteen op je gemak stelt en heel belangrijk echt naar je luistert!
Na de behandeling van 1,5 uur de tijd vloog om voelde ik mij helemaal Zen en de pijn nam af. Dat had ik wel vaker gehad bij therapeuten maar dat duurde dan een paar uur. Nu heb ik mij echter een week goed gevoeld, minder klachten en meer energie. Daarna meteen vervolgbehandelingen gepland, in totaal 5 gehad nu en de pijn in mijn nek verdween ook als ik dingen deed die ik voorheen niet meer kon met mijn nek keerde de pijn niet terug. Helaas kwam de corona tijd ertussen en zijn de behandelingen noodgedwongen gestopt en dan merk je des te meer wat Bas voor je kan doen dus ik kan niet wachten om door te gaan met de behandelingen zodra het weer mag want er valt nog veel te behandelen wat mij betreft. Waarom deze review om te laten weten aan een ieder die dit leest er is echt hoop voor je ook als je al eeuwen klachten hebt voor je gevoel. Ik dacht ook dit is het dan maar ben enorm dankbaar dat ik dankzij een simpele tip Bas gevonden heb en hoop andere mensen zo te bereiken die ook al heel lang kampen met chronische klachten en denken ik moet er maar mee leven, NIET dus. Ik mis het enorm maar er komen zeker weer betere tijden aan. En dan ben ik de 1e die weer op de stoep staat. Tot die tijd Bas sterkte in deze moeilijke tijden en tot gauw hopelijk. Groetjes Inge

 by Lotte
Massage/coaching

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Lichamelijke pijn kan je mentaal beïnvloeden, maar mentale issues kunnen ook zorgen voor fysieke klachten of onbalans. Ik ervaar dat regelmatig! Bas benadert me als mens, als totaalplaatje. Hij brengt de balans terug en geeft me handvatten om mezelf in balans te houden. Bij Bas word je echt in de watten gelegd, hij geeft heerlijke massages helemaal aangepast op wat je nodig hebt. Ik kan het iedereen aanraden!

 by Sabine
Massage En Coaching

1,5 jaar geleden stapte ik bij Bas binnen met veel lichamelijke pijnklachten, na de eerste sessie kwamen we erachter dat er meer aan de hand was dan alleen de lichamelijke pijntjes, het zat veel dieper op een psychisch en emotioneel vlak.

En vandaag stapte ik de deur uit met een vrij en gelukkig gevoel, wat ik nog nooit zo heb ervaren. Ik ben een ander mens geworden en ik heb mezelf gevonden, leren kennen en leren accepteren.

Bas maakt niet alleen maar spieren los, maar helpt je bij een persoonlijk groeiproces. Hij zet je in je eigen kracht en laat je jezelf zien.

Bas, je bent een bijzonder mooi mens en ik ben je enorm dankbaar voor wat ik door jou heb kunnen bereiken. Het was een intens en heftig proces maar ongelooflijk leerzaam en waardevol, dus maak die afspraak en ervaar het zelf!

 by Monique Schaap
Pijnklachten

Na ruim 4 maanden met veel pijn door ischias (ondanks huisarts = pijnstillers en fysio = oefeningen) na 2 behandelingen bij Bas al twee ochtenden zonder snerpende pijn wakker geworden!

 by Mariska
Rugklachten

Ruim een jaar geleden kwam ik bij Bas terecht i.v.m. rugklachten (die al jaren bestonden) en sinds ik bij hem onder behandeling ben, heb ik geen pijnstillers meer hoeven te gebruiken! Vanaf begin af aan voel ik me al op mijn gemak bij Bas en elke behandeling opnieuw luister hij naar je klachten en zorgt ervoor dat hij je precies helpt waar jij dat op dat moment behoefte aan hebt. Bas heeft enorm veel kennis en weet precies waar hij mee bezig is. Hij biedt een luisterend oor en helpt je te ontspannen en de drukte van werk/ privé los te laten. Ik kijk elke keer uit naar de afspraak en kom er met nieuwe energie vandaan! Bedankt Bas!

 by Leonie
Bindweefsel

Ik kom nu ongeveer zo'n 8 maanden bij Bas, en wat ben ik ontzettend tevreden. Ik kamp met een bindweefsel aandoening en heb ontzettend veel baat bij zijn bindweefsel massages. Ik voel me zoveel minder ' stijf' en heb nagenoeg geen rugpijn meer. Bas zorgt ervoor dat je je totaal op je gemak voelt. Er heerst rust en kalmte in zijn praktijk. Bas luistert écht naar je lichamelijke klachten en samen kom je tot een behandeling. Bas is echt geweldig en ik zou hem bij iedereen aanraden!!!

 by Liesbeth
Massage Vanwege Fysiek En Mentaal Trauma, Personal Coaching

Mooi hoe je gisteren mijn innerlijk kompas in beeld bracht! Het kompas is er wel, al voel ik dat nog niet altijd. Ga hiermee steeds meer op mijn gevoel varen....Het kompas visualiseren helpt hierin. En wat een energie kwam er vrij aan het einde van de behandeling! En wat voelt dat goed! Even mijn hoofd in jouw handen. Wat een rust. En zo kon ik weer verder met hernieuwde kracht. Elke behandeling bij jou is een ontmoeten, en ook van leren voelen waar mijn kracht is. En dat is zo fijn en waardevol.

 by Danique
Cellulite Massage

Nu ongeveer 4 keer mogen genieten van een massage door Bas en iedere keer is het weer een feestje. Ik ben binnen gekomen met de vraag voor een cellulite massage, maar ik ben er inmiddels verslaafd aan geraakt door de manier hoe hij mijn rug masseert???? Een massage bij Bas is veel meer dan gewoon een massage. Inmiddels zie ik hem als mijn therapeut die mij verder helpt mijn doelen te realiseren. Hij is een echt luisterend oor. Een absolute aanrader en heel verslavend!

 by Sabine
Bindweefselmassage/Triggerpoint Therapie

Bas is erg goed in wat hij doet. Hij heeft heel veel kennis en verstand van zaken. Ik kom nu elke maand in verband met chronische rugpijn. Bij andere masseurs en door middel van fysiotherapie kwam ik nooit van mijn klachten af. Nu na een paar behandelingen al veel minder pijn. Echt een aanrader!

 by Joke
Behandeling Na Operatie Aan Borsten

Omdat ik het BRCA2 gen draag, heb ik tien jaar geleden mijn borsten preventief laten verwijderen. Ik heb direct een reconstructie laten doen. Door veel tegenslagen moest ik meerdere operaties ondergaan. Ik heb hier behoorlijke littekens aan over gehouden. Hier heb ik de afgelopen jaren veel last van gehad. Mijn huid was heel gevoelig en ik had last van verklevingen. Ook voelden mijn borsten niet als één geheel met mijn lichaam. Ik heb hier verschillende therapieën voor gevolgd. Deze hielpen wel, maar ik heb er altijd veel last van gehouden. Ik dacht dat ik met deze pijn moest leren leven. Bas heeft het tegendeel bewezen. Hij heeft ervoor gezorgd dat zowel mijn littekens als huid weer soepel zijn. Mijn borsten horen inmiddels weer bij mijn lichaam. Ik ben Bas hier zeer dankbaar voor! Het was voor mij een grote stap, maar omdat Bas mij heel erg op mijn gemak heeft gesteld en respectvol heeft behandeld, voelde ik me heel snel veilig en vertrouwd. Bas; klantgericht, professioneel, betrouwbaar, discreet. Helemaal waar! En bovendien heel vriendelijk. Bas, je bent een topper!

 by Deniece
Nek En Schouder Klachten

Na een lange tijd van pijnklachten vooral in nek en schouders. En ik op een dag zo vast zat waardoor ik nauwelijks nog bewegen kon, reageerde Bas direct op mijn app. Er bleek nog veel meer vast te zitten dan ik dacht. Bas heeft er voor gezorgd dat de dagelijkse pijn weg ging en ik weer meer energie had om dingen te gaan doen. Nu ben ik 7 maanden zwanger en is de massage fijn om even te ontspannen.

Ik raad iedereen aan om bij Bas langs te gaan. Wacht niet te lang!

 by Nancy
Fibromyalgie Behandeling

Na jaren met veel pijnklachten te hebben gelopen (niemand kon mij helpen), kwam ik 2 jaar geleden terecht bij Bas. Dit had ik veel eerder moeten doen!! De eerste behandelingen had ik wekelijks en kon het al snel afbouwen naar 1 behandeling van 2 uur per maand. Ik had niet verwacht dat de massages van Bas zo goed kunnen zijn voor iemand met Fibromyalgie. Mijn dochter heeft deze klachten helaas ook en ook zij komt nu regelmatig bij Bas en is haar ziekteverzuim op school al vele malen minder. Dank je wel Bas voor alles wat je voor ons doet!!! Nancy

 by Barbara
Bindweefsel En Triggerpoint

In de periode 2015 tot 2018 heb ik 2 frozen shoulders gehad waardoor ik veel stijfheid aan nek en schouders overhield. De stijfheid verplaatste zich ook op ander plaatsen zoals rug. Mijn klachten gingen niet vanzelf over maar werden steeds erger. Er moest echt iets aan gedaan worden. Op internet zag ik dat Bas bindweefsel en triggerpoint massage geeft en ik dacht dat zou wat voor mij kunnen zijn. Al na de 1e behandeling voelde ik verbetering en nu na 3 behandelingen kan ik mij weer soepel bewegen en zijn de pijnklachten in mijn nek verdwenen. Bas legt alles duidelijk en rustig uit. Hij vraagt ook regelmatig of ik mij op mijn gemak voel en wat hij voor mij kan doen. Ik raad iedereen met dezelfde klachten aan om een behandeling bij Bas te proberen. Ik ben er erg door opgeknapt . Wij zijn op de goede weg!

 by Milon
Bindeeefselmassage

Sinds 1 1/2 jaar kom ik met heel veel plezier bij Massagepraktijk Bas!!

Door het vele sporten toch wat klachten gekregen waar hij me goed bij helpt, om soepel en fit te blijven.

Bas is ook gespecialiseerd in bindweefselmassage’s, zo heeft hij mijn buik weer een stuk strakker gekregen en is mijn striae minder zichtbaar geworden????

Dit jaar een operatie ondergaan aan mijn borsten (vergroting/correctie) ook hier helpt Bas mij met het herstel hiervan en het weer 1 te laten voelen met mijn lichaam.

Heb je zelf klachten of pijntjes, ga naar Bas hij luistert naar je wensen en kan je echt helpen.

 by Renata
Rugklachten

Ik ben 3x bij Bas geweest i.v.m mijn rug klachten. Massage hielp mij heel goed. Pijn was na eerste massage weg. Ik voelde mij opgelucht. Ongelofelijk hoe veel positieve invloed massage op je lichaam kan hebben. Fantastisch, ik ben zeer positief.

 by Catrin
onderrug behandeling

Geweldig!

Na de geboorte van mijn kind, dat was 12 jaar geleden, kreeg ik zoveel pijn in mijn onderrug. Er kwam niets uit MRI-scan, ben bij verschillende fysio’s en een chiropractor geweest, maar dat heeft niet geholpen. Jaren kon ik niet op mijn buik liggen en ook niet op mijn rug zonder een kussen onder mijn bovenbenen.

Na de geboorte van mijn jongste kind, door een keizersnee, deed mijn heup zo zeer wanneer ik op zij lag.

Een zeurende pijn in mijn rechterheup was duidelijk te merken zodra ik iets zwaar op mijn zij droeg. Slenteren of stilstaan moest ik vermijden anders kreeg ik last van mijn onderrug.

Ik werd twee jaar geleden aan mijn blindedarm geopereerd, sindsdien ervaarde ik veel pijn in de onderbuik. Verschrikkelijk!

Via-via heb ik Massagepraktijkbas' website gekregen. Na een poosje gaf ik hem een belletje. Bas begreep mijn problemen en ging aan de slag. Na twee behandelingen gebeurde iets wow…..last van de onderrug nam af. En, ik ben nagenoeg pain free van pain in de onderbuik.

Het is toch ongelofelijk dat Bas mijn langdurige last in twee behandelingen heeft verlicht. Maar het is waar! Hij heeft magische handen ???? vandaar kom ik regelmatig bij hem langs om mijn lichaam te laten verwennen.

Dus, mensen, Massagepraktijk Bas is zeker een aanrader om een bezoek te brengen.

Bas, jij bent geweldig! Zie je morgen!

 by Carla
Bindweefsel

Vandaag voor de 3x een bindweefsel massage gehad,na een operatie. Wat een verademing! Bij Bas ben je werkelijk in hele goede en kundige handen! Hij neemt ruimschoots de tijd voor je. Mijn klachten worden met grote sprongen minder! Dank je wel Bas.”

 by Gilbert
Triggerpoint

Na toch veels te lang met nek en rugklachten door te hebben gelopen (combinatie van sport en kantoorwerk) toch maar eens langs gegaan. Het heeft een paar behandelingen gekost, maar uiteindelijk zit alles weer top. Bas communiceert continu met je, wat je voelt, waar je het voelt, niet te hard, mag het harder, wat ie precies doet, etc. Het was hard werken voor ons beiden, maar het resultaat was daar. Nu ga ik regelmatig voor onderhoud om ervoor te zorgen dat het top blijft en daar zorgt Bas voor. Verder is het ook nog eens een aardige peer en dat helpt ook altijd wel

 by Marion
Bindweefsel Buik

Ik kom al heel wat jaren bij Bas. En vorige week dat ik bij bas kwam, kwamen mijn buikklachten (pds) ter sprake, omdat ik er op dat moment ontzettend veel last van had. De eerste woorden die Bas zei was, maar je buik kan ook gemasseerd worden en dat zou zeker kunnen gaan helpen. Volgens de dokter heb ik pds en de combinatie van mijn zoektocht in mijn voeding en de massages van Bas is het een perfect combi. Mijn buik voelt nu na een week nog steeds ontspannen aan en de pijn was verlicht. Voor de mensen met prikkelbare darm syndroom en veel pijn, Bas kan je enorm goed helpen om je buik wat ruimte te geven en je pijn wat te verlichten.

 by Roos
Ontspanningsmassage

Inmiddels kom ik alweer één jaar bij massagepraktijk Bas. De reden dat ik hier kom, is de combinatie van volledige ontspanning, het verhelpen van lichamelijke klachten en de coachende gesprekken. In mijn drukke leven geeft Bas, tijdens een massage, namelijk het gevoel dat ik écht tijd voor mezelf heb. Ook kan Bas veel lichamelijke klachten verhelpen. Mijn schouders hangen namelijk gedurende een groot deel van mijn leven naar voren. Bovenstaande heeft zowel een psychische als lichamelijke oorzaak. Op beide gebieden helpt Bas mij goed op weg.
Verder vind ik Bas heel professioneel en kundig in zijn werk. Hij kan veel klachten verklaren en verhelpen en blijft zichzelf constant bijscholen. Daarnaast heeft Bas een heel persoonlijke aanpak: hij kijkt naar wat ik nodig heb tijdens zijn behandelingen. Kortom, ik vind massagepraktijk Bas zeker een aanrader!

CONTACT

Houtbaai 14, 1448SJ Purmerend
bas@massagepraktijkbas.nl
+31 6 23 50 99 24
(ook WhatsApp, Telegram, Signal)

OPENINGSTIJDEN

Maandag | 09:00 – 19:00
Dinsdag | 09:00 – 20:00
Woensdag | 09:00 – 20:00
Donderdag | 09:00 – 15:00
Vrijdag | 09:00 – 16:30
Zaterdag | Gesloten
Zondag | Gesloten